Sute de joburi in Europa pentru profesionistii din domeniul medical disponibile la Targul Virtual

0

Cele mai mari companii de recrutare din lume cauta personal medical din Romania pentru spitalele si clinicile din Europa.
Intre 28 noiembrie si 18 decembrie, cei care sunt in cautarea unui loc de munca in
domeniul medical vor avea sansa sa aplice online la sute de oferte atractive si sa discute in timp real cu reprezentantii centrelor medicale.

 Locuri de muncă pentru toate specializările

Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical ajuns la cea de-a 9-a editie ofera sansa medicilor din orice specializare, asistentilor medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeutilor, moaselor, absolventilor de Medicina, dar si personalului medical auxiliar sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete la job-urile puse la dispozitie de companiile de recrutare.

Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx cei care se afla in cautarea unui loc de munca pot intra pe platforma care le ofera accesul in cadrul Targului Virtual in mod gratuit.

   Țările în care se fac angajări

In cadrul Targului Virual de Job-uri pentru Personalul Medical recrutorii cauta specialisti pentru a profesa in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Elvetia, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Candidatii trebuie sa se inregistreze mai intai pe site-ul www.careersinwhite.com si sa isi incarce CV-ul, iar mai apoi vor avea acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera.

Mai mult decat atat, in cadrul Targului Virtual acestia pot sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat si astfel sa obtina toate informatiile de care au nevoie cu privire la job-urile care ii intereseaza.

  Accesul la târg este gratuit

Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical este gratuit si deschis publicului din intreaga lume timp de 3 saptamani, non-stop. Cei ce-si doresc un loc de munca in domeniul medical sunt invitati pe aceasta cale sa discute cu agentiile de recrutare, sa afle raspunsurile la toate intrebarile si sa aplice online la orice post disponibil.

Asadar, incepand cu 28 noiembrie, personalul medical din Romania este asteptat la Targul Virtual de Job-uri in domeniul medical pe platforma online Careers in White, pentru a-si gasi job-ul mult dorit!
Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.careersinwhite.com

COMENTARII: