Tech EMBA în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca

0
Tech EMBA, EMBA in Cluj-Napoca, UTCN
Tech EMBA, EMBA in Cluj-Napoca, UTCN

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a încheiat de curând un parteneriat cu EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca. Prin prisma acestui parteneriat şi împreună cu Universitatea Hull din Marea Britanie, este lansată o nouă specializare – Tech EMBA, destinată celor care activeaza în domeniul IT şi tehnologie.

Noul program constă în cursuri despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație.

Dr. Andrew Taylor, directorul programului EMBA din Cluj-Napoca a declarat:

„Noua specializare, Tech EMBA, are rolul de a răspunde nevoilor economiei digitale, care reprezintă o sursă esențială de creștere economică și transformare a unei zone tot mai mari a economiei din Transilvania și România. Noua structură a programului EMBA, cu cele 2 specializări, General și Tech, oferă atât cunoștințe specializate pe cele două domenii, cât și o bază comună solidă necesară pentru dezvoltarea gândirii critice și strategice pentru ambele specializări”. 

Reprezentanții UTCN, prin Prof.dr.ing.Daniela Popescu, Prorector Management Universitar și Relația cu Mediul Socio-Economic, au subliniat că ”în prezent, orice domeniu economic include Tehnologia Informației, nevoia unei educații de înaltă calitate la nivel executiv în domeniul Managementului și Tehnologiei Informației fiind evidentă. În acest sens, noua specializare, Tech EMBA, inițiată ca un efort comun al Universității din Hull și al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, răspunde perfect acestei nevoi”.

Tech EMBA acreditat la UTCN

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Cursurile se desfăşoară pe parcursul a 2 ani şi sunt susținute de profesori internaționali de la University of Hull. Diploma de absolvire a EMBA University of Hull este internaţională, acordată de University of Hull.

Cui se adresează Tech EMBA

Specializarea Tech EMBA se adresează în special persoanelor cu minimum 3 ani de experiență în management după finalizarea studiilor de licență şi care au certificat de competență lingvistică pentru limba engleză. Taxa pentru studii este de 7500 euro/an, sumă care poate fi achitată și în rate.

Școala de business a fost lansată acum 4 ani și reprezintă un parteneriat între mediul academic și cel de business.

sursa foto: unsplash.com

COMENTARII: