250 de joburi la compania americană Emerson

1058
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Locurile de muncă sunt valabile atât pentru fabrica din Cluj, cât și pentru cea din Oradea. 

„Compania Emerson are în acest mo­ment peste 2.200 de angajaţi în Cluj şi peste 200 de poziţii în recrutare. La Oradea sunt an­ga­jate 200 de persoane şi sunt disponibile apro­xi­mativ 50 de locuri de muncă, in­cluzând jo­buri de producţie şi de birou“, au declarat reprezentanții Emerson pentru zf.ro.

emerson-process-management-systems-and-solutions-recently-celebrated-20

Compania este prezentă în România din anul 2006, când a început construcția primei fabrici în Parcul Industrial Tetarom II din Cluj-Napoca. Prima fabrică Emerson din Cluj-Napoca include, de asemenea, un centru de cercetare, REDEC – Romanian Emerson Development Engineering Center – care va constitui baza pentru viitoarele proiecte ale companie.

La finalul anului 2015, Emerson a finalizat în Oradea o hală de producție de 16.500 mp și a inaugurat o clădire de birouri de 5000 mp des­tinată serviciilor de inginerie şi de suport fi­nan­ciar, comercial, IT şi administrativ. În plus cu o investiție de circa 25 de milioane de euro, în mai 2016, investitorul american a inaugurat, tot în Oradea, o a doua unitate de producție după cea din Cluj.

Compania Emerson are, la nivel global,  afaceri de 22,3 mld. dolari şi aproximativ 111.000 de angajaţi. A ajuns la peste 2.400 salariați în România.

 

COMENTARII:

Comments are closed.