350 de locuri de muncă la Genpact

1105

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact are în prezent dispo­ni­bi­le mai mult de 350 de joburi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Compania, care are în prezent în România o echipă de peste 3.300 de angajați, intenționează să recruteze atât tineri absolvenţi, cât şi persoane cu experienţă în domeniile financiar-conta­bilitate, achiziţii, suport servicii IT sau consultanţă.

Potrivit zf.ro, compania şi-a propus pentru acest an un plan intens de recrutare, reuşind în mai puţin de un trimestru să angajeze 300 de oameni pentru centrele deţinute în Cluj-Napoca şi Bu­cureşti.

„Suntem cel mai mare angajator şi dez­voltator de talente din industria serviciilor de business, din România. Cel mai complex centru operaţional al Genpact este Ro­mânia, de aceea suntem dispuşi să in­vestim în continuare în dezvoltarea sediilor noastre din Bucureşti şi Cluj“, a declarat pentru ZF Transilvania Shibu Nambiar, director de operaţiuni (COO) al Genpact Europe, South America & Africa.

Genpact are peste 70.000 de angajaţi la nivel mondial, dintre care mai mult de 4.500 de oameni lucrează în Europa, iar peste 3.300 de persoane fac parte din echi­pele din România.

COMENTARII:

Comments are closed.