350 de locuri de muncă la un producător de componente auto

0

Un producător de componente auto care lucrează pentru branduri internaționale precum Mercedes, Audi, BMW și Porsche își mărește echipa și angajează 350 de persoane. Este vorba despre Preh România ai cărei reprezentanți au anunțat că vor să își extindă echipa și să ajungă la un număr total de peste 2000 de salariați, conform zf.ro

Acest producător de componente auto deține o unitate de producție în județul Brașov, la Ghimbav, și două centre de servicii software și hardware în Iași și Brașov.

Preh România produce la Ghimbav comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor

Compania Preh România a fost înfiinţată în anul 2008, cu principal domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

Aceasta nu este singura campanie masivă de recrutare a companiei. La finalul anului 2017, producătorul anunța angajarea a 150 de persoane.

COMENTARII: