500 de joburi noi în IT în Cluj-Napoca

0

Compania Softvision angajează sute de specialiști în IT ca urmare a creșterii accelerate a numărului de proiecte. Pozițiile sunt pentru anul 2016.

   Recrutări directe

Reprezentanții  companiei susțin că  echipa de HR proprie  se va ocupa în principal de aceste recrutări și că vor apela foarte puțin la agențiile de recrutare.

„Angajăm pe o paletă largă de tehnologii în toate locațiile SOFTVISION din țară: Java, JavaScript, UI/UX Designer, PHP, Python, RoR, .NET (Web si Desktop), Mobile (iOS si Android), DB, QA Manual & Automation etc. Salariile sunt confidențiale și diferă în funcție de senioritate”.

Circa 100 dintre cele 500 de posturi scoase la bătaie  sunt disponibile pentru studenți sau proaspăt absolvenți.

   Planurile companiei

„Ne așteptăm ca până la finalul lui 2016 să ni se alăture încă 500 de colegi noi, păstrând trendul ascendent al ultimilor ani”, a declarat George Stan – Director General SOFTVISION, printr-un comunicat remis de companie.

După angajarea celor 500 de persoane, compania va ajunge în 2016 la o echipă de 2000 de salariați. Softvision este pe piață de 18 ani și are în prezent birouri în 7 locații: Cluj (sediul central), București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Silicon Valley și New York. A realizat până acum 300 de proiecte pentru clienți din Europa și Statele Unite ale Americii.

 

COMENTARII: