Wizz Air recrutează însoțitori de zbor

0

Compania de transport aerian low-cost, Wizz Air, angajează însoțitori de zbor la baza de la Sibiu.

  Cerințele angajatorului

Una dintre cerințele obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească viitorii însoțitori de zbor Wizz Air este ca domiciliul acestora să fie la mai puțin de o oră distanță de Aeroportul Internațional Sibiu.

  Alte cerințe necesare pentru angajare: limba engleză scrisă și vorbită în mod fluent, să știți să înotați, program flexibil și posibilitatea de a lucra în schimburi, abilități de comunicare și capacitatea de muncă sub presiune.

De asemenea, persoanele care au tatuaje sau piercing-uri trebuie să se asigure că nu sunt în zone vizibile.  În cazul celor care au ochelari sau lentile de contact cu o dioptrie mai mare sau mai mică de 4 este foarte probabil să fie respinși la testul medical.

  Când va avea loc selecția

Interviurile vor avea loc în data de 19 aprilie, începând cu ora 09:00 dimineața, la hotelul Ramada din Sibiu. Cei interesați trebuie să aibă asupra lor  CV-uri în limba engleză tipărite, o scrisoare de recomandare și două fotografii (una de tip portret iar cealaltă cu întregul corp).

  Bază Wizz Air la Sibiu

Anunțul vine la câteva zile după ce aceeași companie a anunțat că va avea bază pe aeroportul din Sibiu. Wizz Air deschide o bază la Sibiu din 19 aprilie, cu șase rute către Europa care vor aduce 100.000 de pasageri în plus.

Deschiderea bazei ar urma să creeze, potrivit datelor Wizz Air, 100 de noi locuri de muncă după o investiție de 100 de milioane de euro.

COMENTARII: