700 de joburi la Târgul de Cariere Mureș

972

  Peste 700 de locuri de muncă și zeci de internshipuri, stagii de practică și oportunități de voluntariat sunt disponibile în cadrul Târgului de Cariere de la Teatrul Național din 6 aprilie între orele 10:00-19:00. Intrarea este liberă pentru toți candidații.

  Domeniile în care se fac angajări

„La Târgul de Cariere de la Târgu-Mureș participă 35 de companii și organizații din domenii diferite de activitate, de la producție și industrie tehnică până la IT&Software, auto&automotive, retail, recrutare, construcții&imobiliare, asigurări, servicii și turism. Există posturi pentru cei cu experiență în muncă, dar și pentru candidații care vor să facă primul pas în carieră”, declară directorul Târgului de Cariere, Louisa Olar.

Astfel, se caută printre altele ingineri, programatori IT, vorbitori de limbă germană, tehnicieni dispuși să lucreze în Olanda, agenți de vânzări, specialiști în recrutare, șefi de șantier, contabili, manageri de proiect, șefi de raion și de magazin, analiști în turism.

  Companiile prezente la târg

Compania Bosch Rexroth are disponibile aproximativ 40 de poziții pentru sediul din Blaj, de la Process Engineer până la Test and Validation Engineer, iar CIE Matricon recrutează electricieni, frezori, mecanici, ingineri și reglori CNC.

„Ca la fiecare participare a noastră la Târgul de Cariere, ne așteptăm să găsim persoane talentate, proactive și pregătite să se alăture echipei CamelWeb. Volumul de muncă fiind în constantă creștere sperăm să găsim dezvoltatori Magento, dornici să se implice în proiecte antrenante. Posturile disponibile în momentul de față vizează persoanele cu experiență în limbajele de programare PHP, .NET, dar și candidați cu aptitudini și inclinație către managementul proiectelor,” spune Cristina Predoi HR Manager la CamelWeb.

  Locuri de muncă entry level

Compania Hirschmann Automotive vizează atât candidați junior, la început de carieră, cât și candidați middle și senior din punct de vedere al experienței profesionale.

„În selecția și recrutarea de personal pornim de la nevoia departmentului în cadrul căruia sunt deschise pozițiile vacante, dar și ceea ce se urmărește din punct de vedere al profilului candidatului ideal. De asemenea, sunt relevante  experiența pe care un candidat a obținut-o la un moment dat, fie că este vorba despre o practică sau un internship, implicarea în organizații studențești sau participarea la cursuri în afara curriculei școlare. În acest sezon ne întâmpinăm candidații cu poziții vacante în cadrul mai multor departamente: ingineri și tehnicieni în cadrul

Departamentului Tehnic și celui de Mentenanță și ingineri Serviciile Calității deschise în cadrul Departamentului Calitate. În ceea ce priveste zona de Logistică, aici căutam candidați pentru Customer Service, afirmă reprezentații Hirschmann Automotive.

Oportunități importante de angajare aduc și Accenture, companie care are disponibile posturi precum SAP Junior Consultant with German, Java Senior Developer, BG Soft, firmă specializată în consiliere și dezvoltare software, compania de producție și tehnică CSi România, Lidl, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa. msg systems Romania caută Java Developeri, pune la dispoziție posturi part time și oferă burse Erasmus în Germania pentru studenţi. Stefanini caută pentru Mureș vorbitori de germană pentru serviciul cu clienții.

În plus, la Târgul de Cariere mai participă Adecco, Arabesque, Auchan, Career Consulting, CRH, Eastmen, Generali, Global Art Production, Irum, ISDC, Kastamonu, KFC, Lugera, McDonald’s, PITECH+PLUS, Promo International, Romcab, Selgros, STA Travel, Total Stay Group.

   Cursuri, stagii de practică și voluntariat

„Pentru cei care vor să se implice în activități de voluntariat sau să facă stagii de practică, va exista o zonă ONG, unde candidații pot afla ce oportunități de voluntariat există, dar și ce cursuri pot urma gratuit. În această zonă vor fi prezente organizații precum AIESEC Târgu-Mureș, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș și Universitatea Petru Maior din Târgu-Mureș”, mai spune directorul Târgului de Cariere, Louisa Olar.

  Târgul de Cariere va avea loc în 6 aprilie între orele 10:00-19:00 la Teatrul Național din Târgu-Mureș. Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/targu-mures/.

COMENTARII:

Comments are closed.