80 de locuri de muncă în echipa Sykes din Cluj-Napoca

0

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, are deschise 80 de poziții pentru funcţionar informaţii la biroul din Cluj-Napoca.

În 2020, Sykes a atins un număr mediu de 1.734 de angajaţi, potrivit datelor publice existente. În România, Sykes are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea. Un angajat într-un departament de call center, care oferă servicii doar în limba română, poate câştiga un salariu de până la 2.000 de lei, potrivit zf.ro, însă venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună.

Grupul american Sykes a intrat pe piaţa locală în anul 2010, cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, dezvoltând proiecte pentru Samsung care a lansat, în aprilie 2019, un serviciu de asistenţă şi suport non-stop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei.

Compania BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 168,7 mil. lei (35 mil. euro) şi un profit net de 21,3 mil. lei (4,4 mil. euro), conform datelor Ministerului Finanţelor Publice.

COMENTARII: