Leoni transferă angajați din fabricile din Ucraina, în cele din România

0

Leoni Wiring Systems Ro, producătorul de cabluri pentru industria auto, parte a grupului german Leoni, își deschide porțile fabricii din Bistrița pentru angajații din Ucraina, care își doresc să lucreze în țara noastră.

Este modul companiei de a le oferi colegilor lor din Ucraina care sunt nevoiți să își părăsească localitățile în care trăiau anterior posibilitatea de a se transfera și de a fi în siguranță în România.

„Am pregătit atent acest lucru pentru a le face șederea cât mai confortabilă colegelor noastre și familiilor care le însoțesc. Dedicarea tuturor celor implicați a fost impresionantă. Începând cu colegii ucraineni, care dau dovadă de o tărie excepțională în aceste evenimente, și până la membrii echipei locale, care s-au oferit din prima clipă să vină în ajutorul celor aflați în nevoie. Vom continua să ne sprijinim colegii din Ucraina și suntem recunoscători că avem ocazia de a-i ajuta să treacă mai ușor prin aceste momente și să poată duce o viață cât mai aproape de normalitatea pe care o merită, aici, în România”, au declarat reprezentanții Leoni din România.

Leoni deține două fabrici în Ucraina, în zona Liov și în Ivano-Frankivsk. Leoni Wiring Systems UA GmbH a fost înfiinţată în anul 2003, în oraşul ucrainean Stryi, din regiunea Lviv. Această fabrică a fost realizată în urma unei investiţii de peste 65 de milioane de euro. În România, concernul german este reprezentat în Bistrița, Arad, Pitești, Luduș și Beiuș.

COMENTARII: