80 de noi locuri de muncă la EY România

0

Com­pa­niei de audit şi consultanţă fiscală EY România va angaja în următorul trimestru circa 80 de tineri absolvenţi pentru birourile din capitală, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

  Viitorii absolvenți, doriți de companie

’’Dorim să identificăm şi să aducem alături de noi pe cei mai talentaţi şi ambiţioşi tineri care părăsesc băncile universităţilor anul acesta. Iar atunci când alegi dintre cei mai buni, diferenţa o face de cele mai multe ori, nu nivelul de cunoştinţe şi abilităţi care este relativ acelaşi, ci motivaţia pentru care şi-au ales această profesie şi viitorul la care ei aspiră”, a declarat Andreea Mihnea, director resurse umane EY România.

Studenţii în an terminal al studiilor universitare şi de masterat sau proaspăt absolvenţi din domeniul economic, dar şi tehnic se încadrează în profilul candidatului căutat de EY România. Dintre candidaţi, vor fi aleşi cei care au o pasiune pentru business şi lucrul cu clienţii, stăpânesc limba engleză la un nivel avansat şi utilizează cu uşurinţă programul MS Excel.

  Joburile vor fi în oferta târgurilor de locuri de muncă

Candidaţii interesaţi de o poziţie entry-level în companie vor putea interacţiona direct cu specialiştii EY, dar și cu membrii departamentului de resurse umane.  Acest lucru va putea fi posibil în cadrul a peste 20 de evenimente în sediul EY, în universităţi şi târguri de joburi.

În primăvara acestui an vor fi selectați cei 80 de noi angajați.  În septembrie 2016 ei vor intra în actuala echipă a EY România alături de cei peste 650 angajaţi.

 

COMENTARII: