Designer florist de renume mondial, în premieră în România

1151

Maestrul Gregor Lersch este unul dintre profesorii de design floral internațional care a influenţat generaţii de florişti, iar acum, pentru prima dată, vine în România.

  Designerul care a influențat generații

Maestrul Gregor Lersch este apreciat și recunoscut la nivel mondial ca fiind un designer florist de top. Stilul său îmbina toate tipurile de artă florală cu tehnici inovatoare şi, împreună cu personalitatea artistului, îl fac sa fie unic şi apreciat pe plan mondial.

Acesta ajunge în România la sfârșitul lunii martie în cadrul unui eveniment de profil numit Bloom your Business.  Prezența sa în țara noastră face parte dintr-un tur pe cinci continente pe care maestrul îl susține în 2016.  Pe lista țărilor în care va ajunge este în premieră și România alături de China, Singapore, Coreea, Taiwan, Brazilia, SUA, Australia, Austria, Germania, Belarus, Olanda, Norvegia etc.

Gregor Lersch florist

  Înfloreşte-ţi creativitatea la Bloom your Business

Bloom Your Business este un eveniment care îşi propune să strângă sub aceeaşi umbrelă oameni care împărtăşesc pasiunea designului floral, experienţe unice, inspiraţie, dorinţa de a dărui valoare, dezvoltare, idei eficiente, opţiuni şi soluţii. Bloom Your Business este despre a învăţa, a înflori, a dărui şi a te conecta cu ceilalţi.

Bloom your Business este un program complex, conceput pentru dezvoltarea floriştilor, atât în materie de design floral, cât şi în materie de business. Este acel Univers în care creativitatea se va împleti cu materia prin dăruirea, atenţia şi inspiraţia marelui Maestru Gregor Lersch şi a Andreei Stӧr.

 Cum vă puteți dezvolta ca floriști

Primele două zile ale evenimentului, 29-30 martie 2016, sunt dedicate designului floral, vei fi inspirat de variate creaţii florale ale celui mai renumit designer florist din lume, Gregor Lersch, împreună cu Andreea Stӧr, şi vei aplica tehnici ale designurilor prezentate dimineaţa, în după-amiezile dedicate workshop-urilor.

În cea de-a treia zi, 31 martie 2016, care este dedicată business-ului cu flori, îţi vei perfecţiona modul în care organizezi o nuntă şi vei afla cum să-ţi vinzi serviciile precum un expert, direct de la Andreea Stör.

 

În zilele 29-30-31 Martie 2016, va fi parcurs un drum prin lumea designului floral şi cea a dezvoltării propriei afaceri.

Programul se va desfăşura în limba engleză, dar va fi tradus în timp real de către un traducător şi în limba română.

 

COMENTARII:

Comments are closed.