Locuri de muncă sezoniere în Grecia

1138

Grecii vin în România ca să angajeze tineri. În 20 februarie are loc un Târg de Joburi în Turism.

 Cui se adresează evenimentul

Tinerii care își doresc să aibă un loc de muncă pe perioada verii în Grecia și Cipru pot participa la Târgul de Joburi în Turism organizat de compania Ustravel. Evenimentul  se adresează tuturor celor care se află în căutarea unui loc de muncă sezonier în afara granițelor țării.

 

 Locurile de muncă vacante

Pozițiile pentru care se recrutează sunt: ospătar, barman, recepționer, ajutor de bucătar, majordom, beach boy, bell boy, animator pentru copii și hostess în restaurante.

Salariul oferit de angajatr este de  450 euro cu 3 mese pe zi oferite gratuit și cazare inclusa. Contractele de muncă se pot semna pe o perioadă cuprinsă între 3 și 7 luni, iar plecările se fac începând cu luna aprilie până în iulie.

  Criteriile de selecție

Candidații pentru aceste poziții trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, respectiv 45 pentru cameriste. Angajatorii cer cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.
În cadrul acestui târg participanții vor susține un interviu direct cu angajatorul în urma căruia vor putea alege destinațiile unde vor dori să muncească dintre insulele Creta, Rodos, Corfu, Kos și Cipru.

Evenimentul are loc în data de 20 februarie la hotel Ibis Palatul Parlamentului din capitală începând cu ora 11.

COMENTARII:

Comments are closed.