Cum să îți construiești o carieră internațională. Povestea Roxanei Dobrescu, din Mauritius, în Spania, în doar câțiva ani

0

Ai primit vreodată o ofertă de job care presupunea relocarea? 🧳 În țară sau în străinătate? Află care este impactul unei astfel de decizii din povestea Roxanei Dobrescu, senior specialist HR, spusă în cel mai recent episod al podcastului 𝑻𝒉𝒆 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑩𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝑱𝒐𝒃.

Unde s-a relocat Roxana? Ei bine, pentru început în Mauritius, iar apoi, după câțiva ani petrecuți acolo a decis să revină în Europa, mai exact în Spania, unde conduce departamentul de HR al unei companii inovatoare care își pune amprenta asupra educației universitare din întreaga lume.

Ce departamente de HR a mai condus Roxana în afara țării? A prins pandemia ca EMEA People Director în cadrul Glovo, unde a trecut în doar doi ani de la o echipă de 400 de angajați, la peste 2000. ❔Ce vei mai afla din acest interviu? Ce presupune pe bune acceptarea unei loc de muncă în străinătate, cât de puternic este șocul cultural și impactul asupra vieții personale, dar și cât de profundă este transformarea prin care, în cele din urmă, treci ca individ.

Ai vrea să abordăm o anumită temă în viitoarele episoade? Scrie-ne un mesaj sau un comentariu la această postare și îți aducem răspunsurile în podcast!

COMENTARII: