Director comercial de 35 de ani la Wizz Air

0

George Michalopoulos, care lucrează din 2010 în cadrul companiei aeriene low-cost Wizz Air, a fost promovat în funcţia de Chief Commercial Officer.

Acesta își va ocupa noua poziţie din 1 septembrie. Managerul va raporta către József Váradi, CEO-ul companiei aeriene care în România a avut anul trecut 4,5 milioane de pasageri pe rutele din şi spre România.

George_Michalopoulos

   Parcursul profesional

Michalopoulos a intrat pentru prima dată în echipa Wizz Air în 2010, în calitate de Head of Pricing and Revenue Management. Cinci ani mai târziu, a fost promovat în funcţia de Head of Network Development, Scheduling and Sales. Înainte de a face parte din echipa Wizz Air, Michalopoulos şi-a construit o cariera în domeniul managementului comercial şi al gestionării veniturilor la Flybaboo şi Blu-Express, potrivit zf.ro.

George Michalopoulos are trei cetățenii: elveţiană, britanică şi greacă şi deţine atât licenţa, cât şi masterul în Ştiinţe şi Inginerie la Universitatea Stanford.

  Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 69 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări. Peste 19 de milioane de pasageri călătoresc în fiecare an cu aeronavele acestei companii.

COMENTARII: