Doi cursanţi EMBA University of Hull vor primi burse în valoare de 15.000 de euro

0

Doi dintre viitorii cursanţi ai programului EMBA University of Hull vor primi burse în valoare individuală de 15.000 de euro, care acoperă integral cei doi ani de studiu la şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca.

Bursele acordate de Banca Transilvania, SIF Moldova și Electrogrup, în parteneriat cu Biziday.ro şi Republica.ro, se adresează persoanelor cu minim 3 ani de experiență în management, după terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experiență profesională, care doresc un pas nou în carieră şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse, cursanții trebuie să trimită, până în data de 20 noiembrie 2018, la adresa de mail office@ubbee.ro, un CV în limba engleză, care să cuprindă și aceste informații: realizări obținute în business și în afara acestuia; realizări academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități; un eseu de maximum 500 de cuvinte, tot în limba engleză, pe tema: Conexiunea dintre tehnologie și globalizare reprezintă o amenințare sau o oportunitate pentru România?; precum și menționarea unuia dintre partenerii media în care a fost urmărită campania de burse EMBA, şi anume Biziday sau Republica.

Perioada în care puteți aplica

Aplicațiile se primesc în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie 2018, iar numele bursierilor vor fi anunțate în 23 noiembrie 2018 prin intermediul canalelor de comunicare EMBA şi ale partenerilor media.

Bursierii campaniei vor face parte din cea de a cincea generație de cursanți EMBA şi vor începe cursurile în februarie 2019.

Specializare nouă oferită din acest an

Școala de business britanică din Cluj-Napoca oferă o nouă specializare, începând cu acest an, Tech EMBA, destinată celor care lucrează în IT şi tehnologie, pe lângă cea de General Management. Puteți afla mai multe informații despre Tech EMBA din acest articol anterior: https://www.allaboutjobs.ro/tech-emba-in-cadrul-universitatii-tehnice-din-cluj-napoca/

EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de acesta din urmă beneficiind doar 55 dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.

Detalii despre cursurile EMBA

Cursurile durează 2 ani şi sunt organizate pe 12 module, în Cluj-Napoca. Acestea sunt în limba engleză, iar profesorii provin de la University of Hull, din Marea Britanie. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. Directorul programului din Cluj–Napoca este Dr. Andrew Taylor.

În prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiază peste 100 de manageri și antreprenori.

University of Hull are 90 de ani de tradiție în Marea Britanie. Anual, aproximativ 20.000 de studenți – dintre care 20% sunt din țări diferite – urmează cursurile celor peste 50 de specializări ale universității.

COMENTARII: