E timpul pentru o schimbare?

0

Povestea fiecăruia dintre noi este diferită. Muncim în diverse domenii, pentru diferite companii, pe alt gen de posturi, elementul comun al acestei povești este însă momentul în care simți că nu mai poți fi acolo.

De ce? Foarte greu de spus. Ai ajuns după ani de muncă, mii de ore de implicare și stres, să nu mai poți fi acolo unde, până nu de mult, te simțeai mai mult decât confortabil. Acolo era locul tău, unde mergeai cu bucurie și unde te implicai zilnic, în mod autentic, în tot ceea ce făceai. Era postul pentru care ai muncit ani de zile, pentru a-l ocupa.

Sună cunoscut? Cu siguranță, măcar o dată în viața profesională ai fost în acest punct. Nu este ușor să realizezi că nu mai este ok, că sunt lucruri care nu mai funcționează. Negarea este o etapă clară în acest proces și, uneori, extrem de lungă.

Cu cât trece timpul, însă, simptomele răzlețe până nu demult, devin clare și poate chiar acute. Nu are sens să le ignori, nu este corect față de tine. Zilele de muncă nu mai trec la fel de ușor, reacțiile tale la diverse feedback-uri primite la locul de muncă sunt exagerate, nu te mai poți concentra ca înainte sau nu mai ești la fel de creativ.

Ce este de făcut? Citește continuarea. 

COMENTARII: