Ikea majorează salariile

1860

Angajații care lucrează cu normă întreagă la Ikea România vor avea din luna mai salariul minim brut de 2000 de lei.

  Creștere salarială în două etape

Majorarea salarială va fi făcută în două etape, după ce în luna ianuarie nivelul a urcat la 1.700 lei, de la 1.353 lei în decembrie, reprezentând o creştere cumulată de 47%.

Stefan Vanorbeke, Retail Manager Ikea SEE, a declarat într-un comunicat:  „Pentru noi, aceasta este o investiţie pe termen lung în oameni, bazată pe convingerea că o echipă răsplătită corect şi care beneficiază de condiţii bune de muncă poate să ofere o experienţă excelentă clienţilor noştri”.

De această măsură beneficiază puțin sub jumătate din numărul total de salariați. Este vorba despre 200 din cei 530 de angajaţi pe care îi are retailerul în țara noastră.

  Proces de aliniere în Europa de Sud-Est

Potrivit mediafax.ro, Ikea a început un proces continuu de aliniere între toate ţările din regiunea Europa de Sud-Est, bazat pe evaluarea performanţelor individuale şi corelat cu rezultatele financiare totale. Astfel, toţi angajaţii din România, Croaţia, Serbia şi Slovenia vor beneficia de un pachet de beneficii şi noi niveluri salariale bazate pe principii de corectitudine şi incluziune începând cu anul financiar 2017.

   Beneficiile angajaților Ikea

Alte beneficii pe care le au angajaţii Ikea sunt: asigurare medicală, asigurare de risc, mese subvenţionate în restaurantul angajaţilor, discount de angajat, petreceri anuale şi cadouri pentru copii.

În vara anului 2015, Ikea Group era prezent în 47 de țări cu 380 de magazine, dintre care 40 de magazine erau francize.

COMENTARII:

Comments are closed.