JUMPING HOUSE: Primul parc de trambuline din Cluj

0

Jumping House este primul parc de trambuline indoor din Cluj-Napoca. Este singurul loc din oraș unde veți găsi alăturate pe o suprafață de 350 mp atât trambuline olimpice pentru cei care doresc să practice sportul în mod consecvent, cât și trasee ninja pentru cei dornici de adrenalină.Trambulina elastică este o invitație la mișcare, făcând ca activitățile fizice să devină distractive. De altfel, întreaga suprafață este un spațiu în care distracția și sportul devin unul și același lucru. Panoul de cățărat, coșurile de baschet, săritul în groapa cu bureți sau pe spider wall completează seria atracțiilor pe care le veți găsi la Jumping House.

„Jumping House este locul unde copiii pot sări cât vor și nu îi ceartă nimeni” descrie Lara (8 ani)  acest spațiu.

Proiectul este unul de familie și este primul de acest fel din oraș. „Am descoperit parcurile de trambuline împreună cu familia mea, în vacanțele pe care le-am petrecut în alte țări. Am fost încântați să vedem cât de entuziasmați erau copiii noștri și câtă bucurie le poate aduce atât lor, cât și nouă ca părinți. Adolescenților am vrut să le oferim o alternativă sportivă îndrăgită de ei, într-un spațiu cool și dedicat pentru ei. Adulții sunt așteptați să sară și ei, știute fiind beneficiile pentru sănătate ale săriturilor.” – Aneta Neagomir, managing partner Jumping House.

Din 19 octombrie 2019, de la ora 10, Jumping House își deschide oficial porțile tuturor celor care vor să sară, vârsta minimă de acces pe trambuline fiind de 7 ani. Accesul se face cu respectarea regulamentului de utilizare a trambulinelor și doar cu șosete speciale marca Skyland Park, ce pot fi achiziționate de la recepție. Parcul va fi deschis de luni până vineri în intervalul 13-21, iar sâmbătă și duminică între 10-21.

COMENTARII: