Locuri de muncă în Germania

1136

Eşti muncitor calificat şi vrei să lucrezi în străinătate? O serie de angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă 85 de locuri de muncă în Germania.


Sunt căutate următoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalaţii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalaţii de gaz (3 posturi), lucrător în depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice și a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav – vopsitor (2 posturi).
Germanii caută persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștinţe bune de limba germană.

    Beneficiile financiare oferite

Salariul oferit este de 8,80 – 12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

 

 

eures-sursa bistritanews.ro

 

   Unde are loc selectia

Sesiunea de selecţie a candidaţilor pentru aceste locuri de muncă va avea loc la Sighișoara în luna octombrie 2015. În cazul persoanelor cu domiciliul în București, care corespund cerinţelor posturilor oferite,  acestea trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

    Cum va puteti inregistra in baza de date

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);
– cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

    Ce este EURES?

Aceste locuri de muncă sunt disponibile prin intermediul reţelei EURES, Serviciul European de Ocupare a Forţei de Muncă, care  este o reţea de cooperare constituită de serviciile publice de ocupare a forţei de muncă. Participă ca parteneri şi organizaţii sindicale şi patronale. Obiectivul reţelei EURES este de a facilita libera circulaţie a lucrătorilor în cadrul Spaţiului Economic European.
EURES se adresează atât solicitanţilor de locuri de muncă interesaţi să se deplaseze în altă ţară pentru un loc de muncă sau de studiu, precum şi angajatorilor care doresc să recruteze personal din străinătate. EURES acoperă 32 de ţări.

Pentru mai multe informaţii despre cum funcţionează reţeaua EURES puteţi accesa următoarea adresă: http://www.eures.anofm.ro/

COMENTARII:

Comments are closed.