Locuri de muncă pentru studenți în Germania

1808

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București organizează o  selecție pentru studenții și masteranzii care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanței de vară.

 Condițiile pe care le impun angajatorii

Potrivit reprezentanților agenției, cei interesați vor trebui să muncească acolo minimum 2 luni de zile.  La concurs pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii. O altă condiție este cunoașterea limbii germane la un nivel bun sau foarte bun.

Selecția are loc anual, în baza înțelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Germania.

ANOFM logo

 100 de joburi în 2016

Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români. Studenții și masteranzii care au domiciliul in București sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din acest municipiu, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, camera 15 – Compartiment EURES, sector 5, pentru a – și înregistra dosarele.

  Perioada în care vă puteți înregistra

Înregistrarea are loc în perioada 03.12.2015 – 15.01.2016, în intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 și vineri orele 09.00 – 12.30. Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare inregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 021/316.55.08, interior 233, sau accesând site-ul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București, www.bucurești.anofm.ro.

COMENTARII:

Comments are closed.