Medicii români doriți de angajatorii străini

1174

Recrutorii de personal medical din Europa vin în România. Careers in White International, cunoscut în România și sub denumirea de Cariere în Alb, anunță cel de-al 13-lea sezon al târgurilor  de carieră pentru personalul medical care va  avea loc în țări europene precum: România, Spania, Portugalia, Italia, Croația, Bulgaria, Grecia și Ungaria.

 Sute de recrutori internaționali în comunitatea Careers in White International

Din 2008, Careers in White International a creat o comunitate de sute de recrutori și mii de profesioniști în domeniul medical care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei și evenimentelor companiei.

Despre noul sezon, Corina Pop, Sales Manager, a declarat: “Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Împreună cu noi agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută”.
Careers-in-White-Events

 Țările care vor să angajeze medici români

Cele mai atractive oferte sunt în țări precum Suedia, Norvegia și Danemarca, unde salariile pot ajunge la 9.000 euro pe lună pentru medicii specialiști. Recrutori din Marea Britanie, Franța și Germania au, de asemenea, oferte tentante, salariul unui medic specialist ajungând aici  la 8.500 euro pe lună.

“Companiile de recrutare au oportunități de carieră extraordinare pentru personalul medical, incluzând salarii atractive și un climat profesional plăcut în spitale și clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare oferă cursuri de limbă gratuite pentru candidați și familia acestora, ajutor pentru partener în găsirea  unui loc de muncă, ajutor în găsirea unei locuințe și transport plătit.“ – Bianca Pescaru – Sales Assistant, Careers in White.

 Locuri de muncă pentru asistenți medicali

Asistenții medicali sunt foarte apreciați și căutați în țările europene, mai ales în Marea Britanie,Irlanda și Germania. Salariile încep de la 2.200 euro pe lună și cresc în funcție de specializare și experiență. La târgurile Careers in White sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenți, angajatorii oferind multe beneficii, precum și o perioadă de instruire.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, 31 octombrie, între 10:00 și 16:00, la Casa de Cultură a Studenților, Piața Lucian Blaga nr. 1-3. Participarea la evenimente este gratuită și candidații sunt sfătuiți să-și aducă CV-ul. Pentru mai multe informații puteți accesa:  www.careersinwhite.com și contact@careersinwhite.com

COMENTARII:

Comments are closed.