Metode de dezvoltare pentru start-up-uri

0

Bursa de Valori București organizează prima ediție din acest an a unui atelier de dezvoltare pentru start-up-uri.

Workshop-ul va avea loc în 21 aprilie la Bursa de Valori București. La finalul atelierului, două start-up-uri care demonstrează cel mai înalt potențial vor fi selectate pentru a participa la programul dedicat antreprenorilor central și est-europeni creat de Investment-Ready Academy, la Viena.

 Cine se poate înscrie

La aceste atelier se poate înscrie orice antrepenor care deține un start-up sau un proiect în fază incipientă care poate avea impact social. Este vorba despre evenimentul Warm-Up by Investment Ready. 20 de startup-uri vor învăța cum să se dezvolte, apoi sunt evaluate în cadrul atelierului Warm-Up, care se desfășoară pe durata întregii zile.

 Ce veți putea învăța

Primii pași din cadrul atelierului sunt de familiarizare a antreprenorilor români cu conceptele Investment Ready Academy, apoi atragerea și selectarea inițiativelor viabile de afaceri. Ulterior vor fi create legături cu investitorii cu experiență, dar și cu cei locali.

 Mentorii care susțin evenimentul

Vor fi prezente nume sonore din peisajul de afaceri autohton, investitori și mentori, precum președintele Bursei Române de Afaceri și al Fundației pentru dezvoltarea economiei sociale, Valentin Preda, investitorul și antreprenorul de succes la nivel european Robert Knapp, fostul CEO al companiei Henkel, Andreas Fuhrman – în prezent implicat în proiectul Profit.ro, diverși investitori din Techangels și mulți alții.

În același timp, programul se bucură de tot sprijinul și experiența echipei IRA din Viena, condusă de Nikolaus Hutter, fondatorul și liderul rețelei Toniic.

  Despre organizator

Peste 700 de start-up-uri și circa 300 de participanți la Warm-up-uri în 11 țări, dar și fonduri atrase de peste 2 milioane de euro. Sunt cifrele care caracterizează activitatea Investment Ready Academy în cei patru ani de la lansare.

COMENTARII: