Renault România recrutează 120 de ingineri

0

Proprietarul Dacia  angajează în perioada următoare 120 de ingineri. Deși își dorește și specialiști, compania oferă o șansă și tinerilor debutanți.

  O șansă pentru debutanți

Locurile de muncă sunt vacante pentru activitățile de inginerie și fabricație derulate în țară la București, Titu și Mioveni. Compania participă la târgul de joburi care are loc zilele acestea în București. Peste 60 de posturi se adresează tinerilor ingineri. Aceștia trebuie să fie absolvenți ai unei facultăți cu profil electronic, electrotehnic, telecomunicații, mecanică sau autovehicule rutiere. În plus, pentru a fi angajați ei trebuie să cunoască minimum o limbă de circulație internațională.

Ingineri Renault

sursa foto: incont.stirileprotv.ro

Posturi pentru inginerii cu experiență

Alte 60 de posturi sunt disponibile pentru specialiști. În acest caz, candidaților li se cere să cunoască una sau mai multe limbi străine (engleza, franceza sau germana), să aibă cunoștințe avansate de MS Office și să fie adepți ai muncii în echipă.

Stagii de internship

Studenții în ani terminali, dar și cei care sunt în programele de master și vor să facă practică în cadrul Renault România au la dispoziție un program numit „Drive your Future”. Ulterior, ei vor fi selectați în urma unor interviuri cu reprezentanții producătorului auto. Grupul Renault s-a dovedit de-a lungul anilor deschis înspre studenți. Astfel, peste 1500 de tineri au făcut practică în cadrul companiei în ultimii 13 ani. Mai mult decât atât, peste o treime dintre aceștia au fost angajați.

 

COMENTARII: