Seminare despre noul Cod Fiscal

1031

Pe fondul intrării în vigoare a noului Cod Fiscal, începând cu 1 ianuarie 2016, Deloitte România vine în sprijinul comunităților de business cu o serie de evenimente interactive și seminare pe această temă în marile orașe ale țării.

Este vorba despre proiectul  „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!”. Antreprenorii și reprezentanții mediului de afaceri local au, astfel, oportunitatea de a beneficia, în mod direct, de expertiza specialiștilor Deloitte, pentru a înțelege exact impactul noilor reglementări fiscale asupra business-ului lor.

„Noul Cod aduce modificări importante în toate ariile fiscale, iar intrarea sa în vigoare, de la 1 ianuarie 2016, va reprezenta o provocare pentru mediul de afaceri. În acest context, companiile românești trebuie susținute în înțelegerea cât mai corectă a modului în care le este afectat business-ul, de aceea venim în sprijinul afacerilor locale chiar la ele acasă”, a declarat Dan Bădin, partener coordonator Deloitte România.

Deloitte-MG-Rover2-615x330

sursa foto: romaniajournal.ro

Orașele unde vor fi evenimentele

Seria de evenimente „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!” va avea loc în principalele orașe din România, printre care Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu, Brașov, Iași și Constanța. Subiectele discutate în cadrul seminarelor se vor referi la: modificări privind impozitul pe profit, impozitul cu reținere la sursă, TVA, impozitul pe venit şi contribuțiile sociale, schimbări privind regimul microîntreprinderilor, impozitele și taxele locale sau accizele din 2016. Evenimentele vor avea un caracter interactiv, iar echipa Deloitte își propune să răspundă aspectelor și situațiilor aduse în discuție de către participanți.

 Detalii despre companie

Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, în cadrul căreia fiecare firmă membră este o persoană juridică independentă. Pentru o descriere amănunțită a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited și a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

Deloitte furnizează servicii clienților din sectorul public și privat în următoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanță, consultanță financiară – deservind numeroase industrii. Prin intermediul rețelei sale globale de firme membre, care activează în peste 150 de țări, Deloitte pune la dispoziția clienților săi resursele internaționale precum și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Obiectivul celor 200.000 de profesioniști din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelență.

 

COMENTARII:

Comments are closed.