Cariera sau viața personală, care dintre ele câștigă?

0

Idealul fiecăreia dintre noi este să reușim să avem o carieră de succes, dar să fim și fericite în viața personală. Știm însă că nu există echilibru perfect între cele două, deși unele dintre noi refuzăm să acceptăm acest lucru.

Dacă suntem însă, extrem de sincere cu noi înșine, în primul rând, putem admite că, de fiecare dată când suntem pe culmi pe unul dintre cele două planuri, celălalt are de suferit.

Cu siguranță ați avut perioade în care ați pus cariera pe primul loc. Au fost luni sau poate chiar ani în care ați tras tare pentru a reuși să aveți un cuvânt de spus în echipa din care făceați parte sau chiar în domeniul în care activați.

Construirea unui cariere de succes înseamnă foarte multă muncă, energie, dar mai ales, timp dedicat jobului. A ajunge în top înseamnă că ești acolo oricând pentru job, că primul gând dimineața îți fuge la taskurile pe care le ai de îndeplinit, că nu te deranjează să fii la birou când restul prietenelor tale se văd în oraș sau participă la diverse evenimente.

Și aici începe dezechilibrul. Ești mai mereu cu laptopul deschis, dacă nu, îți verifici constant mailurile de serviciu pe telefon sau chiar ești prinsă în convorbiri sau întâlniri care parcă nu se mai termină. Așa se face seară, ajungi obosită acasă și primul lucru la care te gândești este să te odihnești pentru că mâine ai o zi plină. Îți sună cunoscut?

Citește în continuare. 

COMENTARII: