Tânăra din Cluj care ne învață cum să călătorim inteligent

871

Cu toții iubim vacanțele. Însă știm oare să călătorim „inteligent”? O tânără din Cluj-Napoca și-a propus să ne ajute să facem acest lucru începând chiar cu această vară. Cum încearcă să facă acest lucru? Prin conferința Travel Smart Forum. Vă invităm să citiți un interviu realizat cu Ștefana Cazan, tourism marketing specialist. 

De unde a apărut ideea unei conferințe de travel?

Ideea a venit ca un răspuns la dorința de a întemeia o comunitate de iubitori de călătorii. Dorința de a aduce împreună persoane care călătoresc, oameni deschiși care doresc să împărtășească aceste experiențe cu scopul de a oferi cât mai multe informații folositoare celor care vor să le calce pe urme.

De ce are nevoie publicul despre un astfel de eveniment?

Deoarece călătoriile fac parte dintr-un domeniu foarte complex și dinamic. Un astfel de eveniment surprinde noutățile și aduce în prim plan oportunități actuale de pe piața de servicii de turism. Pasionații de călătorii au, astfel, ocazia să audă și să se inspire din recomandările celor care creează călătorii sau călătoresc constant.

Cât de mult s-a schimbat modul de a călători în ultimii ani?

Modul de a călători se schimbă constant. În trecut, când vorbeam despre călătorii ne raportam, în general, la un singur concediu. Astăzi călătorim mult mai frecvent atât în interes profesional, cât și personal. Pe lângă frecventa cu care călătorim s-a schimbat și modul în care o facem. Putem să alegem din nenumărate opțiuni de rezervare a biletelor de avion, a cazării sau a serviciilor turistice.

vw-camper-336606_1280

Cât de mult a schimbat social media marketarea călătoriilor?

Social Media are un impact major în această industrie. Posibilitatea de a împărtăși imagini și impresii în timp real din destinații a schimbat mult marketingul tradițional. Site-urile de review-uri au ajuns să fie un punct de reper pentru cei care caută destinații sau unități de cazare.

Ce plus valoare aduce acest eveniment pieței?

Travel Smart Forum Cluj 2017 este mai mult decât o conferință clasică. Integrăm domeniile conexe și ne dorim să creem o comunitate unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a oferi și a beneficia de cele mai bune servicii, o rețea omogenă care să crească în timp, evoluând către două obiective elementare, și anume creșterea personală și profesională în domeniul turismului.

Ce pot afla participanții?

Sub egida Digital Nomads Travelling, Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează subiecte precum Fashion în vacanță, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită.

17309728_284929745262668_6237471779285639515_n

COMENTARII:

Comments are closed.